På svenska  In English
 

Fastighetsmarknad på Costa del Sol har ökat med 10%En annan statistik berättar att fastighetsmarknaden på Costa del Sol fortsätter att växa. En studie, IPE Business School, är en specialist i fastigheter på Costa del Sol, har det visat en positiv tillväxt av marknaden.


Om försäljningen av villor och lägenheter fortsätter tillväxten, kommer försäljningen i provinsen Málaga vara 30% av den totala marknadsvolymen i Andalusien och 20% av den nationella fastighetsmarknaden.

IPE hävdar att försäljningstillväxten kommer att observeras i den primära bostadsmarknaden på Costa del Sol. Uppförande av byggnader, slutligen att stiga, efter att ha fallit 90% sedan början av finanskrisen.

Lyx fastigheter - en sektor som har en särskild styrka av tillväxt, tack vare växelkursen och det faktum att Spanien ansågs vara säkrare och stabilt land för investeringar än några av de andra sydeuropeiska länder.

S & P förutspår en uppgång i fastighetspriserna

Agency analytiker tyder också på att priserna på hus och lägenehter kommer att stiga ytterligare under nästa år.

2017 fastighetspriserna kommer att fortsätta stiga, mot bakgrund av den spanska ekonomiska återhämtningen, som börjar visa lite fart.

Denna trend är också observerats i andra europeiska marknader egendom, tack vare förbättrade ekonomiska villkor, när det gäller finansiering samt fortsatt god.

Stödde denna uppåtgående trend, även i de hårdast drabbade fastighetsmarknaderna.

Till exempel, om man tittar på Irland, och vars fastighetsmarknad har förstörts till följd av finanskrisen, de är prognoser av fastighetspriserna på 5,5% under de närmaste 2 åren.

Det förväntas också att stiga i fastighetspriserna i Portugal och Tyskland, förblev priserna i Italien stabil.

 
 
  |  
  |  
  |