LÅNGTIDSHYRA I MARBELLA

LÄGENHETER OCH HUS I MARBELLA LÅNGTIDSHYRA

Här hittar ni lägenhet eller villa för långtidsuthyrning i Marbella. Hus och lägenheter för långtidshyra i Marbella med omnejd. Vi hjälper dig att hitta rätt bostad till rätt pris för långtidshyra i Marbella. Vi har både mindre lägenheter och exklusiva villor i prestigefyllda områden i Marbella för uthyrning. Samarbete med bostadsägare och andra mäklare i Marbella ger oss möjligheten att erbjuda ett brett urval av bostäder för långtidsuthyrning. Tveka inte och kontakta oss om du söker långtidshyra i Marbella.

Lägenhet med 2 sovrum uthyres långtid i gated urbanization Embrujo Playa i San Pedro med gångavstånd till havet och Puerto Banus  1.200€

Modern lägenhet med 3 sovrum i urbaniseringen Bahia de La Plata med inomhus pool, gym, bastu och tennis bana långtidshyra 2.200€

Långtidshyra lägenhet med 2 sovrum i populära urbaniseringen med inomhus pool, bastu och gym Benatalaya i Benahavis 1.200€

Modern lägenhet i Jade Beach San Pedro

Bottenvånings lägenhet med 3 sovrum erbjuds till långtidsuthyrning i modern urbanisering Jade Beach i San Pedro de Alcantara. 200m till stranden, gångavstånd till affärer, transport, restauranger, apoteket, den fina boulevaren med lekplaster och den populära strandpormenaden i San Pedro. Pris 2700€ per månad

Vanliga frågor om långtidshyra i Marbella 

Vad menas med långtidsuthyrning?

Med långtidsuthyrning menas att du hyr hus eller lägenhet i minst ett år. I Marbella skriver man ett hyreskontrakt på elva månader. Långtidsuthyrning skiljer sig också i priset jämfört med korttidskontrakt. Priset för bostaden för långtidshyra anges per månad och är mer lönsam än att hyra veckovis.

Är bostäder möblerade eller omöblerade?

De flesta lägenheter son hyr ut på långt tid i Marbella är möblerade, Kvalité på möblerna är olika, man kan hitta allt från modern minimalt skandinavisk inredning till exklusiv designade möbler. Oftast finns det all nödvändig köksredskap och även handdukar och sängkläder i bostaden. Det finns även omöblerade hus och lägenheter för långtidsuthyrning. Alla nödvändiga vitvaror finns.

Vad ska man börja med när man vill hyra på långt tid i Marbella?

Vi börjar med att du kontaktar oss och beskriver vilken bostad du önskar hyra. Ange gärna om du vill hyra ett hus eller en lägenhet, önskat området, antal sovrum, din budget mm. Vi går igenom databasen med bostäder för långtidsuthyrning i Marbella och matchar den med din sökning. Vi har tillgång till hus och lägenheter som hyrs ut både av bostadsägare samt via andra mäklare. När du har valt en eller några objekt som du skulle vilja hyra ska vi ordna en visning. Vi åker till de valda bostäder och tittar på dem.

Hur reserverar man bostaden för långtidshyra?

När du har bestämt vilken lägenhet eller hus du önskar hyra ska du komma överens om priset och hyresvillkor med bostadsägare. När ni har kommit överens och alla är nöjda med hyresvillkoren ska du betala en reservations avgift. Reservationsavgiften motsvarar en månadshyra. När du har lämnat reservationsavgiften tar vi bort bostaden från marknaden och bostaden är inte och börjar förbereda hyreskontraktet.

Betalas någon deposition när man hyr på långt tid?

När man hyr en bostad på långtid i Marbella lämnar man en depositions avgift vilken motsvarar två månadshyror. Depositionen ska användas till eventuella skador på bostaden som du hyr. Depositionen kan också användas för vissa skulder, obetalda avgifter för el, vatten eller internet. Bostadsägaren får även använda depositionen vid obetald hyra eller sen avflyttning.

Hyr betalar man hyran för långtidsboende?

Bostadsägaren tar hänsyn till om hyresgästen har ett fast jobb i Spanien eller i ett annat land, om man har fast inkomst eller andra inkomstkällor. Betalningen av hyran görs månadsvis om ni inte har kommit överens om något annat. Ibland vill man ha förskottsbetalning för tre månader, sex månader eller hela året. I samband med undertecknandet av hyreskontraktet ska man få nycklar av lägenheten.

Betalar man agency fee när man hyr bostaden på långt tid i Marbella?

I Marbella tar de flesta mäklare en kommission (agency fee) av dig som kund i samband med långtidsuthyrningen. Avgiften motsvarar en månadshyra. I vissa fall betalar bostadsägaren avgiften till mäklaren, ibland betalar bostadsägaren halvan och resterade halvan betalas av hyresgästen. Avgiften motsvarar en månadshyra. Du kommer att få den informationen i samband med hyresvillkoren.

Hur betalar man fakturor för el, vatten och internet vid långtidshyra?

Kostnader för el och vatten ska betalas separat. Du kommer att få kopior på fakturor för el och vatten av bostadsägaren eller mäklaren. Det finns flera alternativ hur du kommer att betala dessa fakturor.

1. Bostadsägaren lämnar ansökan till el och vattenbolagen och de kommer att dra pengarna automatiskt direkt från ditt konto.

2. El och vattenbolagen drar pengarna från bostadsägarens konto och du för över pengarna till bostadsägaren.

3. Du betalar en viss belopp i förskott till bostadsägaren och dina pengar används för betalning av fakturorna.

I vissa hus och lägenheter som uthyres på långt tid i Marbella finns internet inkluderat i hyran, men ibland är det så at du själv måste teckna avtalet med ett internet bolag. Detta kan du göra utan bostadsägaren tillstånd och kommer betala månads avgiften från ditt konto.

Hur säger man upp långtidskontraktet i Marbella?

I de flesta fall är det två månaders uppsägningstid som gäller för långtidsuthyrning, ibland är det en månad. Du ska skriftligen kontakta ägaren eller mäklaren att du inte komne att förlänga din hyreskontrakt. Vill du flytta innan kontraktets slut då förlorar du din deposition som motsvarar två månaders hyror.

Senaste objekt för långtidsuthyrning i Marbella

Lägenhet med 3 sovrum uthyres långtid i Los Arqueros Benahavis gångavstånd till golf bana 1.100€

Lägenhet med 3 sovrum i Capanes del Golf  långtidsuthyrning mellan San Pedro och Estepona 2.200€

Långtidshyra i Marbella lägenhet med 2 sovrum gångavstånd till Puerto Banus och alla nöje 1.200€

Lägenhet med 3 sovrum uthyres lång tid i Cencelada gångavstånd till stranden och affärer 1.800€

ONLINEBOKNING

Fyll i formuläret om du söker långtidshyra i Marbella. Vi återkommer snarast.